Wat te doen met Fürstenberg Porcelain Service?

Julie de Jonge

"Fürstenberg Porcelain Service is iets voor jou. U zult ervan genieten! :)"

U lezen over wat er zo belangrijk is over plaatservice en koop wat Fürstenberg Porselein Service borden. U hier ook meer foto's van borden vinden: Plate-shop-fuerstenberg-porselein-service.

De foto's hier zijn gemaakt door mij in de meest moderne en mooie manier, met de hulp van mijn vrienden die me hebben geholpen in het verleden. Al deze foto's zijn gemaakt in mijn privé studio.

Ik hoop dat u geniet van deze foto's en de service die ik heb verstrekt aan u, en voel je vrij om mij uw suggesties, opmerkingen en suggesties, vooral als ze over hoe ik kan de service beter te maken! Ik zal altijd voor uw wensen zorgen.

In het geval u wilt controleren mijn werk in andere talen, hier zijn enkele links naar een aantal van de foto's die ik heb gemaakt in het Engels: Ik heb een boek gepubliceerd over Fürstenberg Porselein Service genaamd: Ik heb ook een uitstekende kleine video: En, als je van wat je ziet, u overwegen het kopen van mijn boeken en andere dingen uit mijn winkel: Mijn etsy winkel is: hier en mijn facebook pagina is: hier. Ook ben ik bezig met een kleine webserie over mijn ervaringen bij Fürstenberg Porcelain: hier. De website voor mijn winkel is: hier. Ik ben nu bezig met nieuwe plaatboeken. Und das mag eindrucksvoll sein, im Vergleich mit Nespresso Koffiemachine Aanbieding Ik heb verschillende boeken in gedachten op dit moment: een op antieke borden (19e en 20e c.) en een andere op Duitse platen vanaf het begin van de 20e eeuw. Betrachten Sieeinen Broodrooster Repareren Vergleich. Deze boeken worden gemaakt van de eerste platen die in Nederland en het Engels worden gemaakt. (Ik weet niet zeker of ze een volledig Engels en Nederlands boek zullen zijn; misschien een half-Engels en half-Nederlands boek. Gleichfalls ist Elektrische Pan Camping einen Anlauf wert. ) Ik zal ook proberen om de eerste Nederlandse platen vind ik en misschien nog een paar die ik vind op te nemen.

Ik werk ook op andere platen in mijn vrije tijd ook. Im Gegensatz zu plaat kann es damit deutlich ökonomischer sein. Misschien lees je ook dit interview met mij (overigens vond het plaats in 2007) dat ik deed voor Plateviews in Nederland: Het is niet zo lang daarna, ik denk erover om mijn collectie Nederlandse platen te verkopen, misschien heb ik genoeg geld om dit te doen. Ik heb nog veel platen uit mijn jeugd die ik zal moeten verkopen. Ik hou van deze platen, ik denk dat ze platen maken en ik zal een nieuwe collectie om de wereld te laten zien! Een opmerking over "planken" Veel van de platen op deze blog zijn te zien in mijn huis, bij mij thuis. Deze worden aan mijn lezers getoond op verschillende evenementen in Nederland. Ik houd graag een inventaris van mijn platen, dus ik gebruik een systeem genaamd "planken".