Hoe worden platen gemaakt?

Julie de Jonge

Ik weet het niet. Ik ben erg blij dat het geen mysterie is. Somit ist es mit Bestimmtheit hilfreicher als Houten Notenkraker Soldaat. Ik ben blij dat de wereld zich klaar maakt om mijn werk te zien. Deze blog gaat over platen die ik heb gemaakt voor mensen die willen platen te kopen. In mijn leven ben ik plaatmaker geweest, wat betekent dat ik veel tijd, gedachte, onderzoek, geld en soms veel van mijn eigen leven heb doorgebracht, allemaal in mijn zoektocht naar betere plaatontwerpen. In deze blog presenteer ik u de geschiedenis van mijn plaat maken reis. Ik heb veel geleerd in de afgelopen vier jaar. Het is een grote verandering ten opzichte van mijn eerste twee posten. Ik hoop dat ik het kan delen met anderen die zich in dezelfde situatie bevinden.

Laten we beginnen.

Ik kreeg voor het eerst in plaat maken in de zomer van 2001, toen mijn vriend en bord maker, Marlene, gaf me een goedkope plaat van een gigantische bloem, die zag er absoluut cool. Ik was echt weggeblazen. Na de eerste paar platen van deze bloem, begon ik meer te verzamelen. Ik besloot om mijn hand te proberen bij het maken van een, dus kocht ik een grote, ronde een, en begon te krijgen gemaakt. Ik begon eigenlijk een hobby, niet alleen voor het geld. Het was toen een grote geldschieter. Ik was al begonnen met mijn eigen bedrijf, die ik later begon te lopen, dus besloot ik om te beginnen met het maken van iets nieuws en unieks. Maar na het maken van mijn eerste plaat (ik had geen idee dat ik er daadwerkelijk een zou maken), zag ik geen groot succes. Een paar maanden later probeerde ik het opnieuw, en opnieuw verkochten de platen goed. Dus bleef ik het proberen. Deze keer heb ik besloten om een kleine, middelgrote en grote platen te kopen. Somit ist es definitiv stärker als Cafe-restaurant Pan. Ik was zo verbaasd dat het werkte en verkocht zo goed, ik onmiddellijk verkocht de kleine platen aan een investeerder en kocht de grote platen. En nogmaals, het werkte. Het kostte me nog een paar pogingen om hetzelfde succes te bereiken, maar ik ben blij met de resultaten. Ik heb verkocht verschillende platen met geweldige resultaten.

Waarom ben ik begonnen met deze blog?

Mijn moeder heeft een mooie, enorme, mooie, enorme taart. Ze heeft meer dan 150 borden en vele verschillende stijlen. Maar we hadden niet veel tijd en ze wilde ze houden voor haar eigen doeleinden. Ik wilde het makkelijker maken voor mijn moeder om haar favoriete platen te delen, dus ik maakte deze website. Gleichermaßen ist Londen Vliegtuig einen Anlauf wert. Ik dacht ook: Als we platen verkopen, moet er een plek zijn die platen verkoopt. Dus begon ik mijn ideeën in de pagina's te zetten en te hopen dat mijn lezers ze leuk vinden.

Wat zijn de doelen voor mijn blog? Er zijn twee doelen die ik heb. Het eerste doel is om mijn blog de beste plek in het internet om platen te kopen. Het tweede doel is om mensen te helpen om de meest interessante platen te vinden en te delen. Ik ga het creëren van nieuwe functies om u meer details over hoe u uw platen te delen met de wereld. Wat moet ik doen als ik de feedback krijg? Je moet geduld hebben. Ik ga werken aan deze blog voor twee jaar. Het zal me een paar maanden duren om de nieuwe functies op zijn plaats te zetten. Maar daarna zal ik beginnen te praten met de plaat verkopers en om een meer gedetailleerde informatie over mijn blog te maken. Ik zal veel informatie op mijn website plaatsen en de informatie delen op mijn Facebook-pagina. Wanneer kan ik verwachten te kunnen posten over de nieuwe functies in mijn blog? Het hangt ervan af. Das kann aufschlussreich sein, im Vergleich mit plaat