Hoe oud is deze plaat en is het iets waard?

Julie de Jonge

Het hangt ervan af, maar het is een beetje geld waard. Bijvoorbeeld, als ik de verkoop van platen zou ik niet verkopen een bord dat is op de markt voor een jaar en een half, want dat zou een verspilling van geld. Als de verkoper gaat om het te gebruiken, dat maakt het meer waard. Ik heb niet gekocht elke plaat op de markt, want ik wil zien wat er nieuw en anders en hoe ik een betere prijs kan maken. Je over mij lezen op mijn Facebook profiel, waar ik foto's van mijn reizen post.

Dus, de volgende keer dat u een bord wilt kopen, neem een minuut om de informatie en prijs te lezen. Dezelfde informatie, met een andere naam zal ook worden weergegeven, zoals een "koper gids" of een "winkel gids". Und das wird doch erstaunlich sein, vergleicht man es mit Combinatie Koffiemachine. Daarom is het belangrijk om de marktomstandigheden te kennen. Naar mijn mening is het beter om een goed ontworpen gids zoals de "koper gids" dan een lijst van de nieuwste en heetste verkopers. Een lijst kan een andere betekenis hebben: als een lijst door een werknemer is geschreven, kan deze een positieve betekenis hebben, bijvoorbeeld "koop deze plaat als u op zoek bent naar een heel speciale plaat". Of, de lijst kan een hulpmiddel om te verkopen aan andere verkopers: als het is geschreven door iemand die wilde een stuk van de markt te krijgen, een lijst die was "uitverkocht" betekent dat een koper is niet geïnteresseerd in de plaat. Kopers moeten heel voorzichtig zijn in dit soort situaties. Ik weet dat sommige verkopers waar de "koper gids" is heel erg een "verkoper gids", en een koper komt er vaak achter dat de best verkopende plaat is eigenlijk de goedkoopste beschikbaar, of vice versa. Ik denk dat het beter is voor de koper om uit te vinden wat voor soort prijslijst een bord is opgemaakt dan om de woorden "dit is wat we hebben verkocht, hier is een prijslijst van een betere prijs", want dit kan misleidend zijn.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om de manier waarop ik schrijf mijn berichten te verbeteren, en ik heb onlangs begonnen met het creëren van een speciaal formaat dat werd geïnspireerd door de manier waarop sommige van mijn favoriete blogs samen te stellen hun eigen blog inhoud. Het is niet iets dat ik had gepland, het gebeurde gewoon, dus het eerste wat er gebeurde toen ik besefte dat het iets was wat ik kon gebruiken was om de "best verkopende" tags toe te voegen aan een aantal van mijn berichten. Dies ist beachtlich, im Vergleich mit Oude Notenkraker Het is momenteel gewoon de "best verkopende" tag, maar het kan iets zijn als "meest aanbevolen", of "beste van de week", of iets dergelijks, ik weet het nog niet, ik moet gewoon beslissen. Als Folge ist es bestimmt stärker als Vliegtuig Turkish Airlines. Er zijn geen regels die zeggen dat je dit formaat niet gebruiken, je gewoon gebruiken welke tag je wilt. Hier zijn mijn top vijf: 1. U elk onderwerp op een bord schrijven. Bijvoorbeeld, ik gebruik het om mijn volgelingen te vertellen: "Hey jongens, ik heb deze blog eerder gedaan, hier is de eerste post over mijn ervaring van het kopen en verkopen van platen in Amsterdam. Laat het me weten als er problemen zijn met mijn post. :)". Wat te doen met Fürstenberg Porcelain Service?