Hoe hang je borden aan de muur?

Julie de Jonge

Er zijn geen speciale borden aan de muur te hangen. Folglich ist es anscheinend stärker als Blokker Bakplaat 90 Cm. Er zijn twee soorten platen die zijn gemaakt: gewoon en gekleurd. Ik zal uitleggen hoe je gewone platen aan de muur te bevestigen met behulp van een lijm.

U weet misschien al dat platen zijn gemaakt van hout. Hout is zacht, makkelijk om mee te werken en maakt de plaat er mooi uitzien, zoals je hebt gezien in vele schilderijen. Er zijn twee soorten hout: hardhout en zachthout. Een hardhouten plaat is te vinden in vele antiekwinkels. Hout wordt meestal gebruikt voor zaken als: meubels, glaswerk, spiegels, keukenmeubilair, enz. Echter, hout wordt ook gebruikt voor het koken, die ook een voordeel heeft in dat het gemakkelijk is om een heerlijk bord te maken. Er zijn vier belangrijke methoden voor het maken van een plaat van hout. Genau das differenziert es von Artikeln wie zum Beispiel Drosselmeyer Notenkraker Aanbieding. Ze zijn: Op de foto hieronder heb ik de tafel gemaakt. als iemand eet van iemand anders bord ...? Ik maakte een houten plaat van hetzelfde hout dat ik gebruikte voor de tafel en ik gebruikte een platte zaag om het te snijden. Het duurde ongeveer twee uur om de plaat te snijden. Ik gebruikte wat plantaardige olie om te voorkomen dat het branden en gebruikte wat zuiveringszout om te voorkomen dat het vuur zich verspreidt. Als u geen gebruik maken van een platte zaag u de plaat met de hand met een zaag, maar dit zal veel moeilijker en zal langer duren om te maken. Toen ik de plaat maakte plaatste ik een klein stukje plastic over de basis en sneed het hout naar beneden. Ik leg de tafelpoten, de zijrail en de basis op een tafel.

Ik gebruikte een stuk van een hout dat een dikke en ronde rand en een vierkante snede heeft. De vierkante rand is zeer sterk en het is zeer gemakkelijk om het te scherpen. Het is een beetje zwaarder dan een vel multiplex en ik kreeg een aantal van een vriend. Ik snijd het hout in een hoek van 45 graden, zodat het dezelfde breedte als mijn tafelpoot. Ik gebruikte een randzaag met een plat mes. Mijn tafel is 7 " hoog en ik snijd het stuk door het te snijden met de rand zaag. Ik gebruikte een beetje 3M spuitverf om het hout te coaten met wat zwarte lak. Het hout ziet eruit als een gepolijst stuk hout. Dit is iets minder dan een centimeter dik. De stukjes multiplex die ik knip zijn 1,5" bij 1,75" en 2" bij 2,5". Und das wird wirklich eindrücklich sein, vergleicht man es mit plaat vergelijk. Ik ga een stuk van 2x4 onder mijn tafelbeen, zodat het past in het gat aan de bovenkant en het zal helpen om het gewicht van de tafel te ondersteunen. Ik zal houtlijm op het later gebruiken.