Dat is hoe ik test

Julie de Jonge

Dankzij ons testlaboratorium hebben we al meer dan 100 platen getest en we zijn erg enthousiast om te gaan kijken naar meer producten om naar het volgende niveau te gaan.

We zijn het maken van platen voor een tijdje nu en we hebben gezien veel succes in de markt al. Ons huidige assortiment platen zal u ongeveer 1k € in ons testlaboratorium en we zullen altijd nieuwe ontwerpen en maten toe te voegen aan het assortiment als we ze op de markt. We hebben met veel fabrikanten gewerkt aan onze plaatassortimenten, zodat u er zeker van zijn dat u de kwaliteit krijgt die u van ons verwacht en de beste service die u van ons gewend bent. Als u hulp of hulp nodig hebt in uw platenzaak, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon en laat ons weten wat u nodig hebt en we zullen ons best doen om u te ontmoeten! Je hebt een HTML5-geschikte browser nodig om deze inhoud te zien. Replay afspelen met geluid afspelen met

Geluid 00:00 00:00

Als je nog nooit een bord hebt geprobeerd bent u in voor een echte traktatie! Voor degenen die graag experimenteren zullen ze genieten van de platen die we aanbieden bij WinneMeteren en we hebben onze eigen gepatenteerde mix van ingrediënten die we denken dat echt interessant zijn en dat zal werken met elk product dat je bedenken.

Te vaak mensen krijgen hun bord-kopen ervaring vermengd met de "stuff" van het kopen van een bord. We proberen zo eerlijk en eenvoudig mogelijk te zijn in onze beoordelingen. Dit betekent dat we meer kans om een echte, gedetailleerde inzicht in de plaat zelf en niet alleen veel vage beschrijvingen te krijgen. Als u een plaat gebruiker, dit is de plek om te gaan voor echte, diepgaande informatie. We doen ons best om alle belangrijke informatie over een bord te benadrukken en te bespreken, van de prijs van het bord tot de kwaliteit van het bord. We doen er ook veel moeite voor om het relevant te houden voor de huidige plaatmarkt, dus aarzel niet om vragen te stellen als je iets te stellen hebt. En dat is nog niet alles, we houden er ook van om onze medebordgebruikers te bespreken en te helpen als ze het nodig hebben.

Een enorme dank aan al onze geweldige lezers! Dit is onze eerste keer ooit het uitdelen van zo'n grote prijs en aan iedereen die komt op en ondersteunt ons! We zijn ook erg enthousiast over giveaway van deze week. We geven een GRATIS Plaat weg aan één gelukkige lezer.

In eerste instantie wil ik je laten zien hoe we platen beoordelen, zodat je zeker weet wat we bedoelen met "Goed" of "Slecht". Maar er is meer aan onze aanpak dan alleen dat. Ik zal je een beetje vertellen over wat we hebben gevonden, waarom het belangrijk is om op zoek te zijn naar deze cijfers en waarom ze het gewicht in onze ogen hebben.

Dus laten we gaan! Laten we eerst eens kijken hoe we beoordelen. Als je een oude plaat in een doos hebt, en er is geen echte beoordeling van ons, kun je dit bekijken en zien wat het verschil is. Maar in de tussentijd, laten we proberen en maak dit eenvoudig: 1) Goed = Het voldoet aan of overtreft verwachtingen. Dit betekent dat het een goede match voor uw smaak, niet alleen voor wat er in de doos. 2) Gemiddeld = De kwaliteit van deze plaat is niet zo hoog als we zouden verwachten. Sommigen zeggen misschien dat het niet stevig aanvoelt, maar we zijn er zeker van dat je er al een aantal in huis hebt.