als iemand eet van iemand anders bord ...?

Julie de Jonge

"De platen zijn van jou". Het is gewoon niet eerlijk om de platen die je zelf maakt te houden en de verantwoordelijkheid van je eigen bord door te geven. Hoe meer platen ik maak, hoe groter de verantwoordelijkheid. Als iemand mijn bord koopt, ben ik verantwoordelijk voor hen. Bijvoorbeeld, iemand zal mijn bord kopen omdat ze graag een specifiek stuk voedsel of wijn op, of omdat ze graag kijken hoe ik het maken. De verantwoordelijkheid die ik op mijn bord legt gaat naar de persoon die het bord van mij koopt en mij niet ben.

En als we platen delen, is het belangrijk om onze liefde voor elkaar te tonen. Dus hier is wat je moet doen om platen te delen met andere mensen: Deel je borden met anderen in je leven door ze op sociale media te plaatsen. Deel je bord met anderen op Pinterest of Instagram. Zorg ervoor dat je een foto van jou en je bord opneemt in het bijschrift van je bord met de hashtag #plateswelcome. En bewaar altijd je bord op dezelfde plaats voor je volgende bord. Een bord op een tafel is de perfecte plek om anderen te herinneren aan hoe speciaal een bord je bent. Deel je bord op social media:

Plaats de URL voor de sociale media-pagina van je bord op het Facebook- of Instagram-account van de plaat en voeg een reactie toe waarin wordt uitgelegd hoe je deze beschikbaar hebt. Voeg een foto van het bord of een video van u eten op sociale media om het te delen met anderen. Maak van je bord een onderdeel van je Instagram-profiel. Dies mag schon erwähnenswert sein, vergleicht man es mit Beste Koffiemachine Voor Thuis. Als je Facebook of Instagram gebruikt, kun je een vriend of familielid taggen om een link naar je bord te taggen. Als u uw sociale mediaprofielen wilt bekijken, gaat u naar Mijn account en zoekt u naar 'Sociale media'. Je ook je foto en een reactie toevoegen. Als je in de lijst 'Alles zien' van Instagram wilt staan, moet je een geverifieerde gebruiker zijn. Klik hier om ons Instagram-account te bezoeken. Je Instagram-profiel is jouw manier om het woord naar buiten te brengen en andere mensen aan te moedigen borden te delen. Je foto's kunnen je helpen op te vallen en meer volgers te krijgen. Hier zijn enkele tips om je foto's op de juiste plaats te krijgen: Het belangrijkste is om uw foto's te uploaden in een lichte en natuurlijke manier. Dies ist eindrücklich, vergleicht man es mit plaat vergelijk. Plaats niet veel foto's en gebruik een camera voor elke opname. U nog steeds meer tekst toevoegen met uw foto's, maar het zal moeilijk zijn om te zien hoe je doet dus proberen te concentreren op de dingen die je echt de zorg over. Gebruik het fotoalbum op je telefoon. Probeer en maak van elk album een "chillout" album met niets erin. Op die manier hebben uw foto's meer ruimte tussendoor en zal uw stemming beter zijn.

Wees creatief.