About me

Julie de Jonge

Mijn passie

Mijn passie is om kennis te delen en mensen bewuster te maken van platen. Ik heb een grote collectie borden, borden voor mijn bruiloft, en een paar borden voor de keuken die ik gebruik elke dag. Ik wil borden in de woonkamer zien. Ik heb oog voor design. Ik heb een liefde voor platen en liefde om ze te delen met andere mensen. Ik beantwoord graag vragen of vraag of er iets is wat ik niet weet. Ik ben beschikbaar om te chatten op een van mijn vele sociale netwerken - Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google en Skype.

En als je met me wilt praten over platen, kun je me vinden op Facebook: Julie's Plate Page of via mijn e-mail: [email protected], en als je mijn blog nuttig vindt op een bepaalde manier, geef dan een like. En als je denkt dat er iets is wat ik heb gemist of als je denkt dat ik deze blog kan verbeteren, laat het me weten! En als je niet tevreden bent met een deel van de blog (vooral het schrijven), voel je vrij om me e-mail en vragen om een beoordeling - ik ben altijd open voor suggesties.

In 2012 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse pers over mijn ervaring met platen in de Tour de France en mijn visie op doping. De resultaten van dit interview zijn nu beschikbaar op de website.

Een groot aantal van mijn lezers hebben me gevraagd of ze konden een EPO-testkit te kopen bij een apotheek die geneesmiddelen of supplementen verkoopt. Het antwoord is ja, en ik kan een aantal apotheken aanbevelen. Hier is een link naar de lijst van winkels die ik vond. Ik heb mijn bloed getest in de afgelopen vier jaar, en ik heb positieve resultaten gehad met een EPO-test in het verleden, maar niets over de omvang van de positieve resultaten die ik heb gehad voor bloed. Mijn grootste zorg met bloeddoping is de mogelijkheid dat er bloed in je bloed wordt geïnjecteerd en in een wapen verandert. Maar sinds EPO, de meest effectieve anti-aging drug die er zijn, is chemisch gerelateerd aan testosteron, het kan zijn dat de twee zijn hetzelfde. In ieder geval moet je nog steeds heel voorzichtig zijn, want als je bloed injecteert en je bent doping, kun je andere dingen in je lichaam injecteren.

Toen ik deze blog in 2012 begon, kreeg ik het idee dat ik een artikel zou bouwen dat de verschillende plaatkleuren en hun relatieve gewichten zou laten zien om te bepalen welke plaat het beste is voor welke sport.

Vandaag komen we bij het gedeelte waar ik het heb over het verschil tussen een tussenplaat en een geavanceerde plaat. Eerst een snelle introductie over mij en plaatgewichten. Ik ben 25, ik train op het beroemde Trainingscomplex Het Oude Knee in Leuven voor krachtsporters (ik ben er personal trainer, ben er al jaren en werk er fulltime). Ik heb altijd een grote gelovige geweest in de waarde van training en fitness. Ik heb een sterk geloof in de kracht van sport. Ik begon mijn blog om deze waarden te delen en ik ben blij om te zeggen dat het nu een inspiratie voor zo veel mensen in de fitness wereld.

Mijn Ebook, dat heet "Eieren, eieren, meer eieren," is nu beschikbaar voor $ 3,50. Het is slechts 1 pagina, en het heeft veel foto's van mijn platen, maar ze niet echt naar het punt van de blog. Ik denk dat ze goed zijn voor mensen die proberen om hun eetgewoonten te verbeteren.

Ik was op zoek naar iets dat grappig zou zijn, interessant, en misschien een aantal praktische, praktische tips. Dus besloot ik om een recept te schrijven. Eieren, eieren, meer eieren, eieren, eieren! Ik ben al op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om eieren te koken, dus dit was een goede zaak om te doen. Ik weet niet of het je zal helpen, maar het kan je wat nieuwe ideeën geven. Hier is het eerste recept. 1.5 T. Kokosolie 1 kopje kip of groentebouillon 4 eieren 2 T. Bruine suiker 1 T. Gedroogde dille 1/2 T. Knoflookpoeder 1/2 T. Oregano 1/4 T. Tijm 1/2 T. Zwarte peper 1,5 T. Zout en peper (naar smaak) Voor de vulling 1 1/4 lbs. kipfilet 1/2 kopje bloem 1 kop melk 2 T.